De senaste artiklarna och videorna

Vänlighet kan läka sår som kan ha orsakats genom missförstånd eller skadliga handlingar.
The Tabernacle Choir and Orchestra at Temple Square framför den gaeliska melodin ”Tänk att få vakna” i arrangemang av Mack Wilberg
Vi bör alla lära oss att bli personliga fridsstiftare och behandla andra omkring oss med beundran och respekt.
När vi tar oss tid att tänka på andra kan våra små vänliga gärningar förändra världen.
The Tabernacle Choir and Orchestra at Temple Square framför ”What a Wonderful World” av George David Weiss och Bob Thiele i arrangemang av Mack Wilberg.
Frälsaren föregick med gott exempel på hur vi ska älska varandra och därigenom bli hans lärjungar.
Ta del av augusti månads budskap från Europaområdets ledare.
De lokala sidorna berättar vad som händer i kyrkan och bland kyrkans medlemmar i Sverige. Här finns även tidigare utgåvor av tidskriften.