Digitala släktforskningsträffar - Få gratis hjälp med din egen forskning och släkthistoria

Släktforskning

Välkommen att vara med på våra digitala släktforskningsträffar!

På träffarna får du hjälp med att använda släktforskningsprogrammet Family Search och att komma i gång med, eller komma vidare med, din egen släktforskning och släkthistoria.

Träffarna hålls tre gånger i veckan kl. 18:30 - 20:30 på tisdagar, torsdagar och söndagar. På söndagarna ingår alltid en föreläsning om något intressant ämne inom släktforskning. Klicka på månaden för att se vilka föreläsningar det är på söndagsträffarna i mars respektive april 2023.

OBS! Det är inga träffar eller föreläsningar de två första söndagarna i april 2023.

Det är gratis att delta i släktforskningsträffarna, få hjälp av erfarna släktforskningshandledare och att använda släktforskningsprogrammet Family Search. All hjälp av släktforskningshandledare sker i enskilda virtuella grupprum, en och en.

Länk för att delta i släktforskningsträffarna:

Klicka HÄR för informationsbroschyr.

Under våren 2023 erbjuder vi dessutom en gratiskurs i grundläggande släktforskning. Kursen hålls vid fem tillfällen och börjar söndagen den 16 april 2023. Anmälan görs senast den 26 mars 2023. Begränsat deltagare. Vi använder det kostnadsfria släktforskningsprogrammet Family Search. Klicka HÄR för mer detaljerad information och hur du anmäler dig.

Om du vill kontakta oss: dfhc@jkkumea.org