Digitala släktforskningsträffar - Få gratis hjälp med din egen forskning och släkthistoria

Släktforskning

Välkommen att vara med på våra digitala släktforskningsträffar!

På träffarna får du hjälp med att använda släktforskningsprogrammet Family Search och att komma i gång med, eller komma vidare med, din egen släktforskning och släkthistoria.

Träffarna hålls tre gånger i veckan kl. 18:30 - 20:30 på tisdagar, torsdagar och söndagar och de började söndagen den 21 augusti 2022. På söndagarna ingår alltid en föreläsning om något intressant ämne inom släktforskning. OBS! Ingen träff söndagen den 2 oktober på grund av utsändning av kyrkans världsomfattande generalkonferens.

Det är gratis att delta i släktforskningsträffarna, få hjälp av erfarna släktforskningshandledare och att använda släktforskningsprogrammet Family Search. All hjälp av släktforskningshandledare sker i enskilda virtuella grupprum, en och en.

Länk för att delta i släktforskningsträffarna:

Klicka HÄR för informationsbroschyr.

Om du vill kontakta oss: dfhc@jkkumea.org