Digitala släktforskningsträffar - Få gratis hjälp med din egen forskning och släkthistoria

Släktforskning

Välkommen att vara med på våra digitala släktforskningsträffar!

På träffarna får du hjälp med att använda släktforskningsprogrammet Family Search och att komma i gång med, eller komma vidare med, din egen släktforskning och släkthistoria.

Träffarna hålls tre gånger i veckan kl. 18:30 - 20:30 på tisdagar, torsdagar och söndagar. På söndagarna ingår alltid en föreläsning om något intressant ämne inom släktforskning. Klicka på respektive månad för att se vilka föreläsningar det är på söndagsträffarna i januari och februari 2023.

Det är gratis att delta i släktforskningsträffarna, få hjälp av erfarna släktforskningshandledare och att använda släktforskningsprogrammet Family Search. All hjälp av släktforskningshandledare sker i enskilda virtuella grupprum, en och en.

Länk för att delta i släktforskningsträffarna:

Klicka HÄR för informationsbroschyr.

Om du vill kontakta oss: dfhc@jkkumea.org